my little blog

mindenféle, ami épp eszembe jut, érdekel, bosszant, felvidít, boldoggá vagy szomorúvá tesz...

Licenc

Creative Commons Licenc

Képeim

Friss topikok

  • Sáry: Ez olyan szép volt , neked legalább van tehetséged az íráshoz ... (2007.07.24. 23:01) Falevél
  • Sáry: Már rajta vagyok , hogy megtanuljam :) (2007.07.23. 22:59) Star Trek - Enterprise
  • Sáry: Ez szép volt , és köszönöm , hogy megemlítettél.... (2007.07.17. 11:40) Estefelé...
  • Sáry: Szép , szép..... (2007.07.10. 10:42) Kicsiny falum, ott születtem én...
  • Sáry: Na nem kell összetéveszteni a szeretetet a szerelemmel...... (2007.07.02. 18:20) Idézetek napja

Hőségriadó

2007.07.23. 16:54 neobalance

Elsősorban leszögezném, én nem rajongok annyira ezért a jó kis meleg időért! Nem arról van szó, hogy ne szeretném a nyarat, szeretem akkor amikor "normális" nyári időjrás van, ami nálam olyan 27-32 fok körüli őmérsékletet jelent. A 40 fok már annyira nem jön be, főleg ha azt nézzük, hogy ez a 40 fok körüli érték árnyékban mérhető, tehát egy jó kis napos területen, ami még ráadásul szépen le is van betonozva (esetleg aszfaltozva) úgy cirka 4-5 fokkal biztos melegebb van. Ráadásul Budapest egy elég nagy város ahol szép számmal találhatóak légkondícionáló berendezések is, ami ugyebár úgy működik, hogy a bent lévő meleget jól kivezeti a környezetbe, még egy kis plusszt hozzáadva az amúgy sem túl hideg levegőhőmérséklethez.

És ez a meleg eléggé kihat a közérzetemre, kicsikét kiszívja belőlem az energiát meg az életkedvet. Ennek betudtahóan hagyagoltam is kissé szegény kis blogomat mostanában. Most viszont már annyira elhanyagolt, hogy kellett egy kicsit törődni vele. Meg persze amúgy is hidegfront van, ami egyből komoly hőmérsékletcsökkenést is okozott:-)

Szerencsére gondolnak az emberekre hőség idején, és kapunk jó kis zacskósvizet, aminek a helyes használata az én értelmezésemben: 1. kibontani a zsacskót klasszikus módon a csücsök leharapásával, 2. a zacskó teljes (kb fél litert kitevő) tartalmának magamra öntése. Ami tökéletesen hatásos is mintegy 10 percen keresztül.

Nos ennyit a hőségről...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neobalance.blog.hu/api/trackback/id/tr34123723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása